0 879 946 399

Меню

Доставка и плащане

В рамките на цялата страна доставката (първо до офис на куриер, и при несъществуващ офис до първа входна врата) на всички продукти на стойност над 90 лева и с редовна цена (Безплатната доставка, не е валидна за продукти с отстъпка от редовната цена или с продуктова акция!) е БЕЗПЛАТНА.
Поръчки на стойност под 90 лева са с фиксирана цена за доставка от 10 лева. Безплатната доставка, не е валидна за продукти с отстъпка от редовната цена или продуктова акция!
Качването и монтажа на продуктите (за района на гр. София) се извършва от нас, а за ваше удобство ще изнесем и изхвърлим стария Ви матрак.
Безплатна доставка за София се изпълнява/важи само в часови диапазон между 12:00-16:00ч.
Доставка заявена преди 12:00ч. или след 16:00ч. се заплаща по цени на куриерска услуга.
Поръчки на стойност под 90 лева се таксуват по цени на куриерската услуга.
- Възглавници, завивки, протектори м/ду 6-10лв.
- Матраци, Топери м/ду 15-30лв.
За конкретна информация и калкулация, може да ни потърсите по телефон, мейл или чат формата.


Разтоварването, на продуктите се извършва безплатно от нас (до първа входна врата), а за ваше удобство ние ще изнесем (безплатно) стария Ви матрак ако сте го приготвили до входната врата (важи само за гр. София).

Ако желаете качване до етаж и/или монтаж за София, моля свържете се с нас на 0898 592 769 / 0882 514 234 или в чат формата за повече информация за цената на услугата.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът плаща дължимата сума на куриера, както и цената на доставката.
 1. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL криптирана връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.
 1. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната от Matraak.bg банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

БАНКОВА СМЕТКА

АМАДА ТРЕЙД ООД

IBAN:BG69 FINV 9150 1003 67 66 05

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

 1. Финансиране от TBI (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на sales@matraak.bg :
  - документи за кандидатстване
  - копие от лична карта
  - минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.
 1. Финансиране от UniCredit (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на sales@matraak.bg :
  - документи за кандидатстване
  - копие от лична карта
  - минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.
 1. Плащане през системата на ePay
 1. Плащане през системата на PayPal
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки