+359 879 946 399

                                                                                      

 

Меню

Доставка и плащане

В рамките на цялата страна, доставката  е  БЕЗПЛАТНА за клиента  до офис на ЕКОНТ, на всички продукти на стойност над 90 лева и с редовна цена (Безплатната доставка, не е валидна за продукти с отстъпка от редовната цена или с продуктова акция!)
Поръчки на стойност под 90 лева са с фиксирана цена за доставка от 10 лева. (Цената важи и при доставки в гр. София)
 Предлагаме качване и монтаж , за района на гр. София, при цена 5 лв. на етаж за продукт. Услугата  монтаж на  повдигащ механизъм  се заплаща 30 лв. 
Безплатна доставка за София се изпълнява/важи само в часови диапазон между 12:00-16:00ч.
Доставка заявена от клиента за часове преди 12:00ч. или след 16:00ч. се заплаща 20 лв.
За конкретна информация и калкулация, може да ни потърсите по телефон, мейл или чат формата.


Разтоварването, на продуктите се извършва безплатно от нас (до първа входна врата), а за ваше удобство ние ще изнесем (безплатно) стария Ви матрак, ако сте го приготвили до входната врата (важи само за гр. София).

Безплатната доставка не е валидна за легла и мебели !

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът плаща дължимата сума на куриера, както и цената на доставката.
 1. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL криптирана връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.
 1. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната от Matraak.bg банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

БАНКОВА СМЕТКА

АМАДА ТРЕЙД ЕООД

IBAN:BG69 FINV 9150 1003 67 66 05

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

 1. Финансиране от TBI (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на sales@matraak.bg :
  - документи за кандидатстване
  - копие от лична карта
  - минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.
 1. Финансиране от UniCredit (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на sales@matraak.bg :
  - документи за кандидатстване
  - копие от лична карта
  - минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.
 1. Плащане през системата на ePay
 1. Плащане през системата на PayPal
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки