Меню

Доставка и плащане

В рамките на цялата страна доставката (първо до офис на куриер, и при несъществуващ офис до първа входна врата) на всички продукти на стойност над 90 лева и с редовна цена (Безплатната доставка, не е валидна за продукти с отстъпка от редовната цена или с продуктова акция!) е БЕЗПЛАТНА.
Поръчки на стойност под 90 лева са с фиксирана цена за доставка от 10 лева. Безплатната доставка, не е валидна за продукти с отстъпка от редовната цена или продуктова акция!
Качването и монтажа на продуктите (за района на гр. София) се извършва от нас, а за ваше удобство ще изнесем и изхвърлим стария Ви матрак.
Безплатна доставка за София се изпълнява/важи само в часови диапазон между 12:00-16:00ч.
Доставка заявена преди 12:00ч. или след 16:00ч. се заплаща по цени на куриерска услуга.
Поръчки на стойност под 90 лева се таксуват по цени на куриерската услуга.
- Възглавници, завивки, протектори м/ду 6-10лв.
- Матраци, Топери м/ду 15-30лв.
За конкретна информация и калкулация, може да ни потърсите по телефон, мейл или чат формата.


Разтоварването, на продуктите се извършва безплатно от нас (до първа входна врата), а за ваше удобство ние ще изнесем (безплатно) стария Ви матрак ако сте го приготвили до входната врата (важи само за гр. София).

Ако желаете качване до етаж и/или монтаж за София, моля свържете се с нас на 0898 592 769 / 0882 514 234 или в чат формата за повече информация за цената на услугата.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът плаща дължимата сума на куриера, както и цената на доставката.
 1. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL криптирана връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.
 1. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната от Matraak.bg банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

БАНКОВА СМЕТКА

АМАДА ТРЕЙД ООД

IBAN:BG69 FINV 9150 1003 67 66 05

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

 1. Финансиране от TBI (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на sales@matraak.bg :
  - документи за кандидатстване
  - копие от лична карта
  - минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.
 1. Финансиране от UniCredit (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на sales@matraak.bg :
  - документи за кандидатстване
  - копие от лична карта
  - минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.
 1. Плащане през системата на ePay
 1. Плащане през системата на PayPal

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки